ФОТО-ТЕКСТ
Пятница, 26.04.2024, 14:51
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Когда было больше на украинском языке: книг, газет, спектаклей, радиопередач, фильмов, песен ...?
1. В годы советской Украины
2. Затрудняюсь ответить
3. В годы независимости
Всего ответов: 12
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Июль » 2 » м. Славутич: Забезпечуємо реалізацію соціальних ініціатив Президента України.
12:21
м. Славутич: Забезпечуємо реалізацію соціальних ініціатив Президента України.
     Однією із перших установ, що розпочала реалізацію соціальних ініціатив Президента України, є Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.
         Важливою частиною реформ в Україні є нова соціальна політика, націлена на покращення якості життя та добробуту людей. «Держава через нові соціальні ініціативи підтримає всіх, хто потребує допомоги», -наголосив Президент України Віктор Янукович.
         Невипадково, що одним з основних принципів, закладених в соціальні ініціативи Президента, є адресність допомоги для тих категорій населення, які потребують першочергової підтримки, у тому числі потерпілих на виробництві та членів їх сімей.
       Про позитивні зміни у сфері соціального страхування від нещасного випадку на виробництві свідчить ряд проведених перерахунків страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей. З 1 березня 2012 року відповідно до ст. 29 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності» здійснено перерахування розміру щомісячної грошової суми в разі часткової чи повної втрати працездатності, що компенсує відповідну частину втраченого заробітку потерпілого, та щомісячної страхової виплати особам, які мають на це право в разі втрати годувальника. При цьому, вперше з часу утворення Фонду перерахування проведено на коефіцієнт зростання не реальної, а номінальної заробітної плати. У зв'язку з цим максимальний коефіцієнт зростання щомісячної страхової виплати з 1 березня 2012 року складає 1,176 (17,6%) проти 1,102 (10,2%) у 2011 році. Таким чином, середня щомісячна страхова виплата в разі часткової чи повної втрати працездатності, що компенсує відповідну частину втраченого заробітку потерпілого, з 1 березня 2012 року збільшилася на 135 гривень.
          Відтак, у зв'язку з проведенням зазначеного перерахунку збільшення фінансування на щомісячні страхові виплати в разі часткової чи повної втрати працездатності та щомісячну виплату особам, які мають на це право в разі втрати годувальника, в поточному році становить  близько 370,0 млн. гривень.
          Виходячи з реальних можливостей Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України сьогодні працює над поетапним вирішенням проблеми осучаснення страхових виплат та встановленням соціальної справедливості щодо розмірів цих виплат, призначених у різні роки. 30 березня 2012 року правлінням Фонду розглянуто механізм осучаснення щомісячної страхової виплати особам, яким вона була призначена до 2006 року. Проведено перерахунок щомісячних страхових виплат потерпілим та членам їх сімей, які отримують такі виплати станом на 1 березня 2012 року, та яким перерахунок цих виплат здійснювався до 1 березня 2006 року. Таким чином, в квітні більш ніж 227 тисяч потерпілих отримали підвищені страхові виплати.
        Славутицьким відділенням перерахунок було проведено 25 потерпілим. В результаті середній розмір доплати кожному потерпілому склав  128 грн. При цьому,  у кожної особи розмір збільшення індивідуальний. Відділенням у повному обсязі і вчасно відшкодовується шкода, заподіяна працівникові внаслідок ушкодження його здоров»я на виробництві, або в разі його смерті особам, які мають на це право в разі втрати годувальника. Потерпілі в будь який час можуть звернутись до відділення з питання перерахунку, або з будь-яких інших питань, де завжди отримають вичерпну консультацію від працівників відділення. 

Тереховець Н.В.,

начальник Славутицького відділення Фонду



Белый Ангел Славутича



01 июня 2012 года. 13=30.
Вертолет Президента Украины произвел посадку на городском стадионе за Белым Ангелом



Президентский эскорт



В ожидании прибытия Президента Украины Виктора Януковича



Президент Виктор Янукович общается с жителями города Славутич



Обращение Виктора Януковича к жителям Славутича



Государственная награда из рук Президента Украины
Виктора Федоровича Януковича

Просмотров: 1196 | Добавил: photo-text | Теги: професійне захворювання, соціальне страхування, ініціатива Президента, нещасний віпадок, Славутич, Фонд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024