ФОТО-ТЕКСТ
Среда, 24.04.2024, 15:47
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Что включает в себя понятие: государство, держава?
1. Люди
2. Территория, земля
3. Водные ресурсы
4. Полезные ископаемые
5. Президент и его администрация
6. Верховна рада
7. Служащие госаппарата
8. Кабинет министров
Всего ответов: 9
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Сентябрь » 28 » На роботу і з роботи – бігом…
18:56
На роботу і з роботи – бігом…

Відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м.Славутич  інформує  про  рівень виробничого травматизму на підприємствах нашого міста, про його причини та наслідки.

Сьогодні хочу зупинитись на видах подій, що призвели до нещасного випадку. Особливо показова статистика по підприємству ДСП «Чорнобильська АЕС». Чотири з семи  нещасних випадків, що трапились в м.Славутичі цього року, стались на цьому підприємстві. З них 100 відсотків випадків – це травмування при пересуванні по території підприємства. І що цікаво, всі 100 відсотків випадків сталися до початку робочого часу, або по його закінченні.  Нещасний випадок в ДЗ СМСЧ №5  - також падіння при пересуванні. Хочеться  запитати: куди поспішаємо? Ну з роботи зрозуміло – скоріше до дому! Про це знає кожен мешканець Славутича, особливо водії. Коли робітники ДСП ЧАЕС поспішають з електропотягу, водіям можна не намагатись проскочити через пішохідний перехід, краще зачекати. А коли поспішають на роботу? Відвідуючи підприємство з метою розслідування нещасних випадків або перевірки профілактичної роботи з питань охорони праці, я неодноразово становилась свідком «перегонів» з електропотягу до санперепусника «Семиходи» і назад. Невже за для того щоб зайняти місце в автобусі чи  електропотягу треба так ризикувати своїм здоров»ям?

Як ми бачимо причини травматизму не технічні і не організаційні, підприємство створило всі умови для безпечної праці своїх робітників, решта залежить від кожного з нас. Згідно ст.14 Закону України «Про охорону праці» дбати про особисту безпеку і здоров»я, а також про безпеку і здоров»я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства - це обовязок кожного працівника!


 Начальник відділення Тереховець Н.В.



Наша больница - СМСЧ-5
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1105 | Добавил: photo-text | Теги: Фонд, Славутич, СМСЧ-5, несчастный случай, отчет, ЧАЭС | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024